Tuesday, December 2, 2008

Luottamus poliisitoimeen rapisee kovaa vauhtia kun neekeri- ja islamhumala tarttuu mamunuoleskeluna poliisijohtaja Mikko Paateroon

Sunday, November 9, 2008


Luottamus poliisitoimeen rapisee kovaa vauhtia kun neekeri- ja islamhumala tarttuu mamunuoleskeluna poliisijohtaja Mikko Paateroon. Saako oksentaa?

Luottamus poliisitoimeen rapisee kovaa vauhtia kun neekeri- ja islamhumala tarttuu mamunuoleskeluna poliisijohtaja Mikko Paateroon

Saako oksentaa arvon poliisiylijohtaja Mikko Paatero lausumiesi jäljiltä?

Jussi Halla-ahon vieraskirjassa ehdotuksesi eivät myöskään saaneet kovin myönteisiä reaktioita aikaan http://www.freebok.net/books/scripta/view.html

Seppo Lehto Tampere
http://europarlamenttivaaliehdokas.blogspot.com

--
Poliisiylijohtaja haluaa maahanmuuttajia poliiseiksi

Poliisiylijohtaja Mikko Paatero haluaa lisää maahanmuuttajia poliiseiksi. Sunnuntain Hufvudstadsbladet-lehdessä Paatero kertoo, että poliisia uhkaa työntekijäpula lähivuosina runsaan eläkkeelle jäämisen takia. Pulaa tulee etenkin ruotsin kieltä osaavista poliiseista.

Paatero toivoo, että poliisiin saataisiin houkuteltua myös entistä enemmän maahanmuuttajia.

"Tarvitsemme lisää poliiseja, joilla on jokin muu kuin suomalainen kulttuuritausta ", Paatero sanoo.

Maahanmuuttajien työllistymiskynnystä nostaa ne, että poliisien on oltava suomen kansalaisia ja heidän on osattava hyvin kotimaisia kieliä. Yksi mahdollisuus on työllistää maahanmuuttajia asiantuntijatehtäviin esimerkiksi kouluttajiksi, rikostutkintaan sekä valvontaan ja sovitteluun.

Aiemmin sisäministeriön pelastusosaston pelastusylijohtaja Pentti Partanen on toivonut, että palotoimeen tulisi lisää ulkomaalaistaustaisia ja naisia.
---
http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id106999.html
---

Kommenttinne ovat tervetulleita tähän blogiin:
http://maahanmuutosta.blogspot.com/

----------------
Jussi Halla-ahon vieraskirjassa nimimerkki "Sivustakatsoja" kiteyttää hyvin Kauko Karetta ja Erasmus Rotterdamilaista lainaten:/.

"Kauko Kare siteeraa teoksessaan Tähän on tultu (1967) Erasmus Rotterdamilaisen teesejä kirjasta Tyhmyyden ylistys. Sopivat mielestäni aika hyvin tähänkin päivään.

"Ainoakaan yhteiskunta ei voi pysyä pystyssä ilman typeryyttä. Huijaus nimenomaan on paikallaan. Kansa ei voi sietää ruhtinaitaan, elleivät nämä silloin tällöin sivelisi tyhmyyden hunajaa huulilleen. Ihmisen toimintojen välttämättömänä virikkeenä on Philautia, itserakkaus, Tyhmyyden oma sisar. Ota tämä elämän mauste pois, niin puhuja (=poliitikko) vaikenee. Tyhmyys on luontaista tarmoa, se on kaiken suurena ja korkeana pidetyn toiminnan ponnin. Ihmismieli on siten luotu, että se omaksuu mieluummin huijauksesta kuin totuudesta itselleen uutta ainesta. Viisaus on onnettomuutta mutta itsensä pettäminen onni..."

9. marraskuuta 2008 13:05:24
------

Tuesday, October 21, 2008


Maahanmuutolle ehdot Seppo Lehto 637 oma lista Tampere maahanmuuttokriittinen vaihtoehto

Maahanmuutolle ehdot Seppo Lehto oma lista Tampere maahanmuuttokriittinen vaihtoehto
----------
Kansalaisuuden saamista vaikeutettava kaikilta paitsi suomalaisjuuret omaavilta kuten virolaisilta, inkeriläisiltä, sekä anglosaksisilta ja germaanisilta kansoilta.

Suomen kansalaisuus vain Suomessa syntyneille, täysi-ikäisyyden täällä saavuttaneille nuhteettomille henkilöille, siihen asti olkoot löysässä hirressä kuten suomalaiset luottokelvottomat jotka saavat olla yhteiskunnan potkittavina vaikka ovat Suomessa syntyneet. Mikäli ko. vierasperäiset syyllistyvät raiskauksiin, pahoinpitelyihin tmv:aan, niin kansalaisuutta ei saa myöntää vaan pitää palauttaa Iraniinsa, Irakiin tmv:aan väkivaltakulttuurimaahansa välittömästi.

Suomeen asumaan pääsemisen ehdoksi suomenkielen taito. Näyttökokeen hinta esim. 10 000 euroa.

Pääsyn ehdoksi valmis työpaikka / yritys ja investointisuunnitelma Suomessa ja se, ettei henkilö tarvitse mitään erityistä kotoutusta.

Koulutus tukemaan suomalaista Suomea. Tulijan tehtävä sopeutua suomalaiseen kulttuuriin, kieleen ja uskomuksiin ilman nahkallaan ratsastamisen oikeutta.


Islamilaisesta ja mustan Afrikan maailmasta ei pidä hyväksyä terrorismivaaran takia minkäänlaisia perheidenyhdistämisohjelmia, paitsi vainottuja Etelä-Afrikan ja ex-Rhodesian valkoisia maanviljelijöitä koskien
-----------

Seppo Lehto oma lista Tampere

http://kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com

----------------------------------

Sunday, September 14, 2008


Tamperelainen Seppo Lehto varoittaa: Äänestäjät tietäkää: Merkittävä uhka suomalaisillekin: Euroopan Unioni uhkaa Tanskan maahanmuuttolainsäädäntöä

Tamperelainen kunnallisvaaliehdokas ehdokasnumerolla 637 Seppo Lehto varoittaa maahanmuuttajien määrän kasvun myötä kasvavista erilaisista riskeistä:

Merkittävä uhka suomalaisillekin: "Euroopan Unioni uhkaa Tanskan maahanmuuttolainsäädäntöä"

http://kunnallisvaaliehdokas.blogspot.com Seppo Lehto Tampere: Suomi suomalaisille!

Sopii muistaa ketä äänestätte kunnallisvaaleissa ja europarlamenttivaaleissa jatkossa(?) ... jos kansakuntana enää kohta olemme muuta kuin muisto kohta vain

Tulevaisuuden kuvamme on lohduttoman näköinen lapsimorsiamia suosivien islamistien ja Mustan Afrikan arvojen päästyä niskan päälle yhteiskunnassamme
:

-------------------------------------------------------------------------
Euroopan Unioni uhkaa Tanskan maahanmuuttolainsäädäntöä

Ulkomaat Julkaistu: 11.8.2008 14:16:50 Muokattu: 11.8.2008 Tulosta

Euroopan Unioni päätti heinäkuun lopussa, että jäsenmaat eivät voi missään tapauksessa estää unionin kansalaisia tuomasta perheitään ja aviopuolisoitaan unioniin. Perheen uudelleenyhdistämislakien nojalla tapahtuu merkittävä osa maahanmuutosta jäsenmaihin EU:n ulkopuolelta.

Tanskan pääministeri Rasmussen ja suuri enemmistö Tanskan parlamentissa ovat luvanneet taistella päätöstä vastaan, joka mahdollistaa esimerkiksi laittomien siirtolaisten tai kielteisen turvapaikkapäätöksensaaneiden saada oleskelulupa.
“Hallitus pitää päätöstä vääränä. Se on epäyhteensopiva EU:n ponnisteluissa laitonta siirtolaisuutta vastaan”, julisti Rasmussen.
Jopa Tanskan oppositiossa olevat sosiaalidemokraatit julistavat nyt tukensa EU:n päätöstä vastaan: “Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen ei saa antaa päättää Tanskan politiikasta ulkomaalaisia kohtaan”, sanoi puolueen johtaja Helle Thorning Schmidt.
Laajamuotoista maahanmuuttoa ja islamisaatioita vastustava Tanskan kansanpuolue, jonka tukeen Rasmussenin vähemmistöhallitus nojaa, kutsuu täyttä vastarintaa “Brusseliä vastaan” ja sanoo, että tuomioistuimen päätös voidaan jopa vain jättää ottamatta huomioon, joka olisi EU lainsäädännön vastaista.
Uutiskynnys
Lisää aiheesta englannin kielellä
----

Sunday, February 3, 2008


Maahanmuutosta ei ole apua vaan haittaa sillä ekologinen jalanjälkemme kasvaa. Maahanmuuttoa haluavat monasti Karjalan palautuksen & ryssien pelkääjiä

Laskiaissunnuntain 3.2.2008 sanomaa maahanmuutosta ja maahanmuuttajista, sekä heidän kasvavasta vaarastaan perusoikeuksiemme ilmaisu-, liikkumis- ja yhdenvertaisuuden suhteen

Maahanmuutosta ei ole apua vaan haittaa sillä ekologinen jalanjälkemme kasvaa. Maahanmuuttoa haluavat monasti Karjalan palautuksen & mahdollisen palautuksen mukana tulevien alueillamme olevien ryssien pelkääjiä


Ohessa varoituksen sanaa tunnetusta Tampereen vihreiden ex-hallituksen jäsenestä vuodelta 2004 Sylvain Kipre tahosta - Tälläisiä maahanmuuttajiako kaipaamme http://esitutkintapoytakirja.blogspot.com Sylvain Kipre todistettavasti hyökkäsi päälle ja lupasi tappaa. Syyttäjä Jouko Nurminen jätti syyttämättä. - Yhdenvertaisuutta vai virkarikos?

Onneksi tuomari Pekka Nisula antoi edes hieman lääkettä oikeuslaitoksen puolueettomuutta kohentamaan eli lähestymiskiellon Sylvain Kipre-taholle http://lahestymiskieltotuomio.blogspot.com 7.11.2005
- Kuvia ja tuomiolauselmia ko lähestymikielto-oikeudenkäynnistä syksyltä 2005 http://neekeroinnin-uhri.blogspot.com - Kiitämme turkulaista Olavi Mäenpäätä ko. kuvista.

http://www.aamulehti.fi/sunnuntai/teema/asiat_paajutut/6496431.shtml

Kyseenalaistamme oheisen Aamulehden artikkelin "Tervetuloa Suomeen" artikkelin kaikkine pisteytyksineen.

- Kun alamme tinkimään suomalaisuudesta niin saamme tinkiä jatkossa yhä enempi myös nykyään tai aiemmin taatuista perusoikeuksistamme ja kansallisesta vauraudestamme

Seppo Lehto

Sanokaamme tiukka ei kusettajillemme